Frågestund

fråga frågor på "komentarer"så svarar vi på dom som ett inlägg på frågor & svar


Fråga frågor om Twilight på "kommentarer" eller om ni/du har privat fråga som ni/du inte vill att alla ska se så är det bara att mejla till oss på   [email protected]


kontakta oss!!!!!

Ni kan kontakta oss på adressen  [email protected]


BREAKING DAWN PART 2

Som många Twilight-fans därute kanske vet så har man påbörjat inspelningen av sista filmen "Breaking Dawn Part 2". Dock har denna blivit försenad...
Det är pågrund av extrema väderförhållanden i Vancouver, där man spelar in, gjort det praktiskt omöjligt att spela in den nya filmen. Det rör sig om rasande temperaturer och häftiga snöstormar som försvårar.
Kristen Stewart och Robert Pattinson har återvänt till Los Angeles för att vänta ut att man återupptar inspelningen.
Så vi får helt enkelt hålla tummarna stenhårt på att vädret lugnare ner sig så filmen slutförs så vi har något nytt att se fram emot på bioduken


Poster!!!




Grattis Bryce!!!

Nu är det så att Bryce Dallas Howard (spelar Victoria i Eclipse) är gravid och ska få sitt andra lilla barn så GRATTIS till henne och hoppas allt går bra!

Tänkte bara tippsa alla som ska till Gröna Lund i sommar: i deras godis-kjosk så har dom lite Twilight-godis som jar rekommenderar!


Twilight-expert?


1. Vilken skådespelaren ville Stephanie Meyer helst se som Edward?




2. Vilken av följande vampyrer tillhör INTE familjen Cullen?


3. Hur gammal är Edward?


4. Vad får Bella att svimma?


5. Varifrån kommer Kristens mamma?


6. Vilket religiöst trossamfund tillhör författarinnan Stephanie Meyer?


7. Vad hette Robert Pattinsons rollkaraktär i Harry Potter?


8. Vilket år är Kristen Stewart född?


9. Vad heter staden som Bella flyttar till?


10. Vad heter "Twilight" på svenska?


Skicka in dina svar till oss på adressen [email protected]

en bild på Edward Bella och Renesmee


Kontakta oss på.......

Ni kan kontakta oss på [email protected]


twilight colage

här kommer en cool twilight-bildett snyggt twilight colage

fråga mera!!!!!

fråga mera  frågor på "kommentarer"så svarar vi på

dom som ett inlägg


frågor och svar

Fråga: Hur kunde Edward dricka Bellas blod för att få ut giftet utan att förgifta henne med sitt eget gift?

Svar: Edward drack med ihopdragna läppar som om han använde ett sugrör

ps.fråga mera frågor

frågor och svar

här kommer den första twilight-bildenfråga: vad händer med vampyrer när dom äter männsklig mat?

svar: vampyrer (i twilight sagan) kan inte smälta ner maten så dom får hosta upp maten

ps,fråga mera frågor så svarar vi på dom

Rösta!!!!

Which twilight book do you like best?
Twilight - om jag kunde dromma
New moon - Nar jag hor din rost
Eclipse - ljudet av ditt hjarta
Breaking dawn - sa lange vi bada andas
  
pollcode.com free polls

Cha cha Twilighters!!


LOL


fråga mera!!!!!

Ni kan fråga frågor på kommentarer så svarar vi på dom


twilight tårta

lägger ut en till twilight tårta


Tårtor

en team Edward tårta och och en team Jacob tårta


ur Alices vision

Ur Alices vision när hon lovade Aro att Bella skulle bli vampyr


Jackson Rathbone

Jackson Rathbone, född 21 desember ,1984, är en amerikansk skådespelare. Han är mest känd för sin roll som Jasper Hale Cullen i filmen Twilight. Han har även medverkat i OC, Beautiful people och Close to home, och medverkade, 2010, i filmen The Last Airbender. Han är också tillsammans med motspelerskan Ashley Green (Alice Cullen).

Rathbone föddes i Singapore och har sedan dess rest jorden runt på grund av sin pappas jobb. När familjen slog sig ner i Texas började Jackson i en teater grupp. Efter att ha gått ut skolan begav han sig till Los Angeles för att försöka bli skådespelare. Jackson jobbade med Disney 411 innan han erbjöds en huvudroll i Beautiful People.

På fritiden gillar han att lyssna på musik och skriva egen, han är aktiv i bandet 100 Monkeys. Hans smeknamn är Jay. Han är 1,77 m lång. Hans födelsenamn är Monroe Jackson Rathbone.


Kommentera mera


kommentera mera


Dags för en till tårta

dags för en till tårta!!!!!!!!!!!!!!!!


Nikki Reed och Kristen Stewart

Två bilder på Nikki Reed och Kristen Stewart som är bästa vänner (inte i filmerna) tillsamans

Bild-dax


(en underlig Twilight bild) ganska ful om jag får säga


4 Rörliga bilder!!!!!!!!!

(Man tröttnar aldrig på sånna bilder)

Info om Kellan Christopher Lutz

Kellan Lutz.jpg

Kellan Christopher Lutz, född 15 mars 1985 i Dickinson (North Dakota, USA)

Kellan har sju syskon, 1 syster och 6 bröder. Han växte upp i Mellanvästern och Arizona. Han började arbeta som modell när han var 13 eller 14 år gammal. Efter sin gymnasieexamen flyttade han till Kalifornien för att studera kemiteknik, men han beslutade senare att försöka sig på en skådespelarkarriär.

På sin fritid gillar Lutz att sysselsätta sig med skateboard, styrketräning, baseball, basket, lacrosse, simning, tennis, badminton, skidor, snowboard, dans och många andra aktiviteter.

Han har också en passion för skräckfilmer och föredrar att utföra sina egna stunts när han spelar in filmer.


Nyheter från Posh24

  • Kristen Stewart: Från då till nu!
  • Kristen Stewart var från början en surfarbrud men har senare börjat flytta gränsen framåt när det gäller mode. Enda sedan Twilight har hon stått i det offentliga rampljuset och har utmanat sig själv att klä upp sig mer. Hon håller sig för tillfällett till dramatiska färger som svart eller rött men innan Bella bar kristen mest jeans, T-shirt och kavajer på röda mattan och events. Vilken look tycker du bäst om hos henne? Den uppklädda eller den mer naturliga Kristen?   (2011-05-12)2011: Kristen på Met Galan. Hon älskar den här röda klänningen och verkar ha funnit sin stil, de dramatiska färgerna!

  • Systrarna Fanning är de nya Olsens!
  • När man såg skådespelarsystrarna Dakota Fanning & Elle Fanning anlända till LAX häromdagen, så slog det oss hur mycket de liknar Olsentvillingarna Mary-Kate och Ashley! Har ni tänkt på det också? Alla fyra har runda, söta ansikten, blek hy och blont hår. Men likheterna slutar inte där. De har alla en beundransvärd känsla för mode också! Kolla bara in Elles ljusblåa axelremsväska från Alexander Wang, Dakotas hippa solglasögon och inte att glömma deras drömlika resväskor från Louis Vuitton! Systrarna Fanning är definitivt en systerduo som är värd att hålla ögonen på.   (2011-05-09)
    (Bildbyrå: WENN.com)

Nyheter

Ashley Greene är ett riktigt fitnessfreak!

Då filmandet av "The Twilight Saga: Breaking Dawn" har skjutits upp på grund av de överhängande tsunami-varningarna, har filmens stjärnor alla fått en valförtjänad minisemester. Ashley Greene spenderar som vanligt sin tid med att hålla sig hälsosam genom besök till gymmet och inhandlande av naturell och organisk mat på Whole Foods Market. Man såg henne lämna den ovannämnda butiken i Sherman Oaks, Los Angeles den 12 mars.


Nyheter

Twilight-författarens "The Host" blir film"

 Succé-böckerna Hunger Games kommer att bli filmer och hur glada vi är över detta. Nu har vi hört något minst lika bra, Twilight-författaren Stephenie Meyers bok The Host kommer också bli film. Hur coolt är inte det?!


Info om Ashley Michele Greene

Ashley Michele Greene, född 21 februari 1987, är en amerikansk skådespelare och modell. Hon är mest känd för sin insats i filmen Twilight som vampyren Alice Cullen med förmågan att kunna se in i framtiden.
Ashley föddes i Jacksonville, Florida där hon har växt upp tillsammans med sina föräldrar, Joe och Michele samt sin äldre bror Joe. Under tonåren umgicks hon mycket med äldre tjejer, vilket sänkte hennes självförtroende då hon ansåg att de var mognare och sötare än hon själv. Själv beskriver hon sig som en enda röra när hon gick i High School. Till slut satte hennes mamma sin dotter i en modell-kurs, för att stärka hennes självförtroende och då började Ashley fundera på modellkarriären. Snart blev hon dock tillsagd att hon var för kort för att bli modell, vilket ledde till att hon istället riktade in sig på att bli advokat och ta en examen i psykologi. Hon var så säker på sin sak att hon lyckades övertala sina föräldrar att byta skola till en allmän sådan med inriktning på lag och psykologi. Detta hamnade dock i skymundan när hon började gå på en reklam/tv-kurs, som ledde vidare till en skådespeleri-kurs. Detta gjorde att hon fick upp ögonen för skådespeleri och visste att det var det hon skulle göra.
Som tur var, tillät hennes föräldrar henne att flytta till Los Angeles vid 17 år ålder, vilket betydde att hon fick ta examen ett år tidigare och följa sin dröm. Detta var möjligt eftersom hon hade såpass bra betyg och en del extrapoäng. Ashley kämpade i 3 år att hitta roller och hon fick några små roller lite här och där; t.ex. i Punk'd, Jordan, rättsläkare och några väldigt små filmroller i Shrink och King of California. Hennes stora genombrott kom som tidigare sagt när hon kom till auditionen för filmen Twilight, baserad på Stephenie Meyer's väldigt populära bokserier. I början provspelade hon för en av huvudrollerna som Isabella Swan, men hon säger själv; "Jag var ingen Bella". Hon kallades dock tillbaka för att provspela för rollen som Alice Cullen, en av vampyrerna. Efter en lång audition kunde Ashley äntligen bli bekräftad att hon fått rollen.
Tidigare har Ashley arbetat på en del restauranger och hon har sagt att hon alltid har försökt tjäna ihop egna pengar, sedan tidig ålder. Precis som resten av hennes kollegor fann hon sig plötsligt rakt in i strålkastarljuset. Hon har redan börjat filma för andra roller och har stora förhoppningar på hennes karriär utanför "Twilight-serien". Under åren 2011/12 har hon 6 uppkommande filmer; The Apparition, Laughing out Loud (LOL), Butter, Breaking Dawn del 1 & 2, A Warrior's Heart och Skateland.


Info om Nicole Houston "Nikki" Reed

Nicole Houston "Nikki" Reed, född 17 maj 1988 i West Los Angeles, Kalifornien, USA, är en amerikansk skådespelerska som bland annat har medverkat i filmerna Tretton, Lords of Dogtown, Twilight och i TV-serien OC.Nikki skrev manuset till filmen Tretton på sex dagar när hon var på skidsemester, tillsammans med regissören Catherine Hardwicke. Manuset är en självbiografi och handlar om Nikkis rebelliska liv som trettonåring.Hon spelar vampyren Rosalie Hale i filmen Twilight, också den regisserad av Catherine Hardwicke, baserad på Stephenie Meyers bästsäljande roman.Nikki har varit nära vän med Jackson Rathbone sedan långt innan de filmade Twilight. en bästa kompis är Kristen Stewart som spelar Bella Swan i Twilight.


Liiiiiite mer info om Robert Pattinson (Eftersom det e hans födsis idag)

  • Fullständigt namn: Robert Thomas Pattinson.
    Född: 13 maj 1986 i London, England.
    Familj: Mamma Clare; jobbar på modellargentur. Pappa Richard; importerar veteranbilar från USA. Victoria (storasyster); jobbar inom marknadsföring. Lizzy (storasyster); sångerska i Aurora och är dessutom låtskrivare. Hon spelade också in bakgrundsmusiken till Twilight och hennes röst hörs på låten Who are they av Carter Burwell (den spelas upp när Edward kommer in i cafeterian).
    Längd: 1.85m (6' 1").

    Blandad info: Rob började ta pianolektioner vid 3 års ålder (1989) och lektioner för akustisk gitarr vid 5 år (1991). Han började med amatörteater vid 15 år ålder, på Barnes Theatre Company och har bl.a spelat i en amatörversion av MacBeth. Han fick därefter en liten roll som Giselher i filmen Ring of the Nibelungs. År 2003 fick han rollen som Cedric Diggory i Harry Potter och den flammande bägaren (filmen släpptes 2005). Rob har under åren varit med i filmer så som Little Ashes, där han spelar Salvador Dalí, och How to be, där han spelar den missförstådda Art. Dessa filmer släpptes i USA under 2008. Hans nyaste film Remember Me släpps i Sverige den 12 Mars. Om ni vill skicka brev till Rob så finns det 2 st adresser

    Robert Pattinson

    Curtis Brown Group Ltd.
    Haymarket House
    5th Floor
    28-29 Haymarket.
    London SW1Y 4SP.
    UK


    Robert Pattinson


    3 Arts Entertainment
    9460 Wilshire Blvd.
    7th Floor
    Beverly Hills
    CA 90212
    USA




Say happy birthday till Robert Thomas Pattinson

Vi vet alla att Robert fyller hela 25 år idag, och det har vi uppmärksammat er alla om här på sidan!
Jag hittade dom här bilderna när jag sökte på Internet och tyckte dom var så fina att de förtjänar att bli dagens bilder.

Gratta gärna Robert bland kommentarerna i detta inlägg!


Breaking dawn

Breaking dawn del 1 kommer ut den 18:e november 2011 och Breaking dawn del 2 den 16:e november 2012


SKÅDEPELARE & SKÅDESPELERSKOR

 

Familjen Cullen & Swan

  • Kristen Stewart - Bella Swan (Människa)
  • Robert Pattinson - Edward Cullen (Vampyr)
  • Peter Facinelli - Carlisle Cullen (Vampyr)
  • Elizabeth Reaser - Esme Cullen (Vampyr)
  • Jackson Rathbone - Jasper Hale (Vampyr)
  • Nikki Reed - Rosalie Hale (Vampyr)
  • Kellan Lutz - Emmett Cullen (Vampyr)
  • Ashley Greene - Alice Cullen (Vampyr)
  • Billy Burke - Charlie Swan (Människa)

Quileute-stammen

  • Taylor Lautner - Jacob Black (Varg)
  • Chaske Spencer - Sam Uley (Varg)
  • Alex Meraz - Paul (Varg)
  • Kiowa Gordon - Embry Call (Varg)
  • Tyson Houseman - Quil Ateara (Människa)
  • Bronson Pelletier - Jared (Varg)
  • Tinsel Korey - Emily Young (Människa)
  • Gil Birmingham - Billy Black (Människa)
  • Gramam Greene - Harry Clearwater (Människa)

Volturi (Vampyrer)

  • Michael Sheen - Aro
  • Christopher Heyerdahl - Marcus
  • Jamie Campbell Bower - Caius
  • Dakota Fanning - Jane
  • Cameron Bright - Alec
  • Charlie Bewley - Demetri
  • Daniel Cudmore - Felix
  • Noot Seear - Heidi

Andra vampyrer

  • Rachelle Lefevre - Victoria
  • Edi Gathegi - Laurent
  • Cam Gigandet - James

Människor

  • Michael Welch - Mike Newton
  • Justin Chon - Eric Yorkie
  • Christian Serratos - Angela Webber
  • Anna Kendrick - Jessica Stanley

Eclipse info

Eclipse är en amerikansk romantisk fantasyfilm som hade Sverigepremiär den 30 juni 2010. Filmen är fortsättningen på New Moon och Twilight, baserad på romanen Ljudet av ditt hjärta som är skriven av Stephenie Meyer. Filmen spelades in i Vancouver, inspelningen började 17 augusti 2009 och avslutades 31 oktober 2009. Den handlar, liksom de två första filmerna i serien, om Bella Swan och hennes kärlek till Edward Cullen. Filmen släpptes på DVD och Blu-Ray den 3 december 2010.

Bella tvingas nu välja mellan sin passionerade kärlek till vampyren Edward och sin starka vänskap till varulven Jacob. Vad hon än väljer kommer en av dem att såras. Men det är inte Bellas enda problem, vampyren Victoria har svurit på att hon ska döda Bella efter förlusten av hennes partner James. Men vampyrerna och varulvarna som har varit fiender sedan urminnes tider måste börja samarbeta. Kommer de att klara det? Eller kommer nån att dö? Jacob har nu berättat om sina känslor för Bella, som älskar Edward. Ett triangeldrama, kan man säga.


New moon info

New Moon är en amerikansk film som hade premiär den 20 november 2009 i USA och Sverige och släpptes på DVD den 20 mars 2010 i Sverige. Filmen är en uppföljare till Twilight och är liksom den baserad på en bokserie om Edwards och Bellas kärlek, skrivna av Stephenie Meyer. Under premiärhelgen såg 175 006 personer i Sverige New Moon. Första dagen (20 november) slog filmen även världsrekord, den drog in 72.2 miljoner dollar i USA.

Filmen spelades in i Vancouver, Kanada och i Montepulciano, Italien

Edward är allt för Bella - hon är beredd att offra sitt liv för honom. Men att vara kär i en vampyr är farligare än Bella någonsin hade kunnat föreställa sig. Edward har redan räddat henne ur klorna på en ondskefull vampyr men när deras kärlek hotar dem som de älskar inser det att deras problem bara har börjat...

Bella firar sin 18-årsdag hos vampyrfamiljen Cullen, där hon råkar skära sig på ett papper och börjar blöda. Jasper, familjen Cullens nyaste "vegetarian", tappar kontrollen och kastar sig över Bella. Edward inser att hans familj är farlig för Bella, så han bestämmer att de ska flytta. Bella blir förkrossad när Edward ger sig av.


Twilight info

Twilight är en amerikansk romantisk/drama film som hade världspremiär den 21 november 2008. Filmen är baserad på boken Om jag kunde drömma (Twilight). Filmen har släppts på DVD och Blu-Ray. Första uppföljaren, New Moon, hade premiär den 20 november 2009 och den tredje filmen i serien, Eclipse, hade premiär den 30 juni 2010.

Handlingen kretsar kring huvudpersonen Bella Swan (spelad av Kristen Stewart). Hon bor i Phoenix, Arizona, med sin mamma och hennes nya man Phil. Men Phil behöver resa mycket i sitt jobb som basebollspelare, så Bella bestämmer sig för att bo med sin pappa Charlie för att göra sin mamma lycklig. Charlie bor i den regniga småstaden Forks i delstaten Washington. Hon kommer dit i början av vårterminen på sitt andra år, men får ganska snabbt vänner. På lunchen en dag får hon syn på syskonen Cullen, och blir genast intresserad av den mystiske Edward Cullen (spelad av Robert Pattinson). Edward undviker henne till en början, men inser snabbt att han inte kan vara utan henne. Bella börjar få misstankar om Edwards talanger, till exempel att han är väldigt stark, snabb, likblek, kallhudad och att hans ögon byter färg. Till slut kommer hon fram till att han är en vampyr, men det hindrar henne inte från att bli kär i honom. En komplicerad förälskelse får sin början och gör livet svårt för det omaka paret. När det dessutom dyker upp ondsinta vampyrer i staden får Bella och Edward kämpa för att kunna vara tillsammans. Men de slutar inte älska varandra.


The birthdays

Kristen Jaymes Stewart född 9 april 1990 i Los Angeles (Kalifornien, USA).
Robert Thomas Pattinson född 13 maj 1986 i London (England).
Taylor Daniel Lautner född 11 februari 1992 i Grand Rapids (Michigan, USA).
Nicole Houston "Nikki" Reed född 17 maj 1988 i West Los Angeles (Kalifornien, USA).
Jackson Rathbone, född 21 december, 1984 i Singapore (Malaysia).
Kellan Christopher Lutz född 15 mars 1985 i Dickinson (North Dakota, USA).
Ashley Michele Greene, född 21 februari 1987 i Jacksonville (Florida, USA).
Billy Burke (William Albert Burke) född 25 november 1966 i Bellingham (Washington, USA).
Peter facinelli född 26 november 1973.
Elizabeth Ann Reaser född 15 juni 1975.


                    


Info om Taylor Daniel Lautner

Taylor Daniel Lautner, född 11 februari 1992 i Grand Rapids, Michigan, är en amerikansk skådespelare och kampsportsmästare. Han är mest känd från Twilightfilmerna, där han spelar Jacob Black, Bella Swans vän. Han har medverkat i filmerna Twilight, New Moon och Eclipse, och kommer att medverka i den kommande filmen, Breaking Dawn, där Jacob Black får en mer framträdande roll. Till en början var det inte säkert att Taylor skulle få spela Jacob även i de resterande filmerna, eftersom Jacob är betydligt mer vältränad och även längre i de kommande filmerna än i Twilight. Dock ville Taylor så förtivlat gärna ha rollen, att han tillbringade flera timmar om dagen på gym under en längre tid [källa behövs]. Han lyckades då uppnå regissörens krav. Egentligen skulle Michael Copon spela Jacob Black.

Taylor började med kampsport redan som 6-åring på Fabiano's Karate School i Holland, Michigan. När han var elva år gammal var han rankad etta i världen för NASKA Black Belt Open Blanketter, Musical vapen, traditionell vapen och traditionella former. Han blev inbjuden att träna med världsmästaren Mike Chat, och när han var tolv år vann han tre guldmedaljer i junior-VM.

Taylor Lautners skådespelarkarriär började när hans kampsportsinstruktör övertalade honom att gå till en audition för en roll i en Burger Kingreklam. Trots att han inte lyckades särskilt bra, gillade han skådespeleriet så mycket att han bestämde sig för att försöka sig på en skådespelarkarriär. Snart pendlade han och hans familj mellan Michigan och Kalifornien, så att Taylor kunde gå på auditions. När Taylor var tio, flyttade familjen Lautner till Los Angeles, enbart för att Taylor skulle kunna satsa fullt ut som skådespelare.

2005 fick Taylor Lautner en roll i Fullt hus igen. Där fick han spela Eliot Murtaugh, son till Jimmy Murtaugh, som blir kär i Sarah Baker (Alyson Stoner). Han medverkade också i 3D-filmen På äventyr med Sharkboy och Lavagirl från 2005.

Taylor Lautner är också med i LA Hip Kids, en hiphopgrupp.

På MTV Video Music Awards 2009 var han prisutdelare i kategorin "Årets bästa kvinnliga video". Han steg upp på scenen ännu en gång under kvällen, då för att introducera den sista New Moon trailern innan premiären tillsammans med Kristen Stewart och Robert Pattinson.Han har fått träna mycket för att få sin Jacob Black roll.


Info om Robert Thomas Pattinson

Pattinson föddes mitt i London. Hans mor, Clare, jobbade vid en modellagentur, och hans far, Richard, importerade veteranbilar från USA. Pattinson gick i både Tower House School och Harrodian School. Han har två äldre systrar, Lizzy och Victoria.

Robert Pattinson började med amatörteater genom Barnes Theatre Company. Efter ett tag testade han professionell teater och redan som tolvåring provade han på modellyrket. Sitt stora genombrott fick han med filmen Harry Potter och flammande bägaren där han spelade Cedric Diggory. Mest känd är han dock för filmen Twilight och rollen som vampyren Edward Cullen. Uppföljaren till Twilight, New Moon, hade premiär på bio i Sverige den 20 november 2009 och också i denna film ser vi Pattinson i en av huvudrollerna. Sommaren 2009 började Pattinson och hans medskådespelare även spela in den näst sista filmen i Twilight-serien, Eclipse, som hade premiär den 30 juni 2010.

Pattinson har även medverkat i flera andra filmer som till exempel Little Ashes där han spelar huvudrollen som Salvador Dalí, och Remember Me från 2010.

Pattinson komponerar sin egen musik och kan spela piano, gitarr och munspel. Bland annat spelar och sjunger han låtarna Never Think och Let Me Sign som är med på soundtracket till filmen Twilight.

Pattinson har vunnit flera priser på MTV Movie Awards och Teen Choice Awards 2009, både individuella prister och priser tillsammans med de andra skådespelarna i Twilight. Han är också tillsammans med sin motspelerska Kristen Stewartsedan slutet av inspelningen av The Twilight Saga: New Moon.


Info om Kristen Jaymen Stewart

Stewart är född och uppvuxen i Los Angeles som dotter till TV-producenten John Stewart och författaren Jules Mann. Hennes karriär började som åttaåring, då en agent såg henne uppträda i skolans julpjäs. Kristens första roll var en statistroll i Disney-filmen The Thirteenth Year. Efter det hade hon en roll i filmen The Flintstones in Viva Rock Vegas.

Stewarts genombrott blev i filmen Panic Room där hon spelar en flicka som lider av diabetes och vars föräldrar är skilda. Mamman, spelad av Jodie Foster, och dottern råkar illa ut då inkräktare tar sig in i deras hem. Efter Stewarts framgång i Panic Room började hennes karriär ta fart och hon var med i många filmer, bl. a i Cold Creek Manor, Catch That Kid, Undertow och Speak.

År 2005 var Stewart med i fantasyfilmen Zathura, där hon spelar Lisa, den oansvariga storasystern till två pojkar. Pojkarna driver deras hus till den yttre rymden genom att spela ett spel. Följande år spelade Stewart rollen som Maya i filmen Fierce People och två år senare spelade hon huvudrollen Jess Solomon i thrillern The Messengers. Hon fick sedan roller i filmerna In the Land of Women, Into the Wild, Jumper och What Just Happened.

Den 16 november 2007 bekräftade Summit Entertainment att Stewart skulle spela Isabella "Bella" Swan i filmen Twilight, baserad på Stephenie Meyers bästsäljande vampyrromanshistoria. Twilight spelades in från februari till maj 2008. Kristen Stewart och Robert Pattinson fick huvudrollerna i Twilight-filmerna. Filmen hade premiär i hela västvärlden i november samma år. Stewart tilldelades priset för bästa kvinnliga huvudroll som Bella Swan vid MTV Movie Awards 2009. Hon fortsatte som Bella i de uppföljande filmerna New Moon, som hade premär i västvärlden i november 2009, Eclipse (2010) och Breaking Dawn (2011).

Eclipse hade premiär den 30 juni 2010 i Sverige. Breaking Dawn kommer göras som två filmer, den kommer börja filmas efter Eclipse. Kristen Stewart medvekar också i rockfilmen The Runaways som Joan Jett tillsammans med Dakota Fanning.

Stewart har vunnit en Bafta Award för "Rising star", och på Elle Style Awards 2010 vann hon ett pris för "Årets kvinna". År 2009 vann hon priset "Breakthrough Actress" på MTV Movie Awards och på Teen Choice Awards 2009 vann hon pris för "Bästa kvinnliga skådespelare".

Hon är vegetarian


o

Köp den hära boken den är fylld av massvis roliga grejer som

:intervju med Stephenie Meyer , tidigare opublicerade avsnitt ur böckerna , alla vampyrers och varulvars

livshistoria , Stephenies låtval till olika nyckelscener och ca 100 färgbilder.

Man kan köpa den i nån bok-affär eller i ica maxi för ca.179-200 kr (det finns nog billigare).


o

här kommer en cool eclipse bild


Stephenie Meyer

här kommer en liten bild på Stephenie Meyer.

lite Stephenie Meyer fakta

Stephenie Meyer, född 24 december 1973, främst

känd för sin mycket populära  Twilight-serie. Hon

utnämndes 2008 av USA Today till "Årets författare".

Hon var också det årets bäst säljande författare med

över 29 miljoner böcker sålda.Den första boken i

Twilight-serien, var det årets mest sålda

bok.Stephenie Meyer rankades på 49:e plats av Time

Magazines lista över 2008 års mest inflyteleserika

personer och var även på plats 26 på Forbes Celebrity

100-lista, enligt vilken hon tjänat över 50 miljoner

USA-dollar under året.


kommentera mera

kommentera mera :)


söt twilight tårta

sååååååå söt tårta


en till vacker twilight-tårta

en till twilight tårta


en new moon bild

här kommer en new moon bild

En till mumsig twilight-tårta

mums vad gott!


Söt breaking dawn bok

visst är den söt!?


mums

en till god twilight tårta mums


fler twilight tårtor!!!!!!!!!!!

en tårta till varje bok


en till twilight-tårta

en till liten twilight tårta mums :)


skymmning eller ny måne


Edward                           Bella                             Jacob

Lika som bär


           en kissemiss &  edward

Lika som bär

 Ashley Greene 
&  Taylor Swift


And so the lion fell in love with the lamb


             Detta coola halsband kan du köpa på discshop.se för 169:-

LIKA SOM BÄR


 Edward Cullen  &  Justin Bieber


HAHAHAHAHAHAHAHAHA


Bella och Edward när dom gifter sig

Bella + Edward =så sant


Google Translate

RSS 2.0