Design

vad tycker ni om designen?
btw. eftersom det är en ny design så jag tänkte byta RSS ikon någon av dom här blir det :

eller

vilken tycker ni?


nedräkningarna


Renesmee`s lullaby

Scenen i Twilight när Edward spelar Bellas Lullaby på pianot med Bella bredvid sig kommer att återskapas i sista Breaking Dawn filmen, fast då med Renesmees Lullaby och henne bredvid sig. Detta var nytt i februari men togs upp på tapeten igen när det ännu en gång blev bekräftat.

I Februari:

”Just wrote ”Renesmee’s Lullaby” for Twilight Breaking Dawn 2, which Rob Pattinson will play on camera. The film will be released in November 2012.”

I Augusti:

This is correct. On the piano, with his daughter beside him obviously. Rob actually picked it up really quickly.”


bilder från filmen!!!!!! (en del)

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN-PART 1

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN-PART 1

KRISTEN STEWART stars in THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN-PART 1

Breaking Dawn 296592 245400838824338 124018937629196 821543  7084774 n 630x418 New Behind The Scenes Photo & Stills From Breaking  Dawn Part 1 bella swan

Breaking Dawn 262425 245400635491025 124018937629196 821537  2544827 n 630x420 New Behind The Scenes Photo & Stills From Breaking  Dawn Part 1 bella swan
några har ni nog redan sett
ps. kommentera mera så bloggar vi mera


En annan verision av tidigare Breaking Dawn-poster

Postern påminner om den som visades på Comic Con-festivalen. Skillnaden är att det är en helkroppsposter.

Detta är dock inte den officiella postern för Breaking Dawn Part 1. Den har ännu inte släppts.

Detta har Summit bekräftat för Breaking Dawn Movie.org.


Taylor Lautner har fullt upp med filmen "Abduction"

Taylor har de senaste dagarna haft fullt upp med att promota sin kommande actionfilm ”Abduction”. Filmen kommer ut på bio i Sverige den 7 oktober. Den 23/8 var han på filmens premiär i Australien.

Se fler bilder på Socialitelife.

Han var också med på 7 PM Project:

 

Taylor kommer även att vara med på MTV Video Music Awards som går av stapeln idag den 28/8.


.

http://fc07.deviantart.net/fs28/f/2008/154/1/1/Breaking_Dawn_Quote_Icon_by_gaarafan6690.gif 
kommentera mera
bloggar mera då

bilder från filmen!!!!!!!!!!

en del av bilderna från filmen

Breaking Dawn 205953 245400735491015 124018937629196 821540  2656669 n 630x420 New Behind The Scenes Photo & Stills From Breaking  Dawn Part 1 bella swan

Breaking Dawn 262450 245400678824354 124018937629196 821538  5960489 n 630x420 New Behind The Scenes Photo & Stills From Breaking  Dawn Part 1 bella swan

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN-PART 1

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN-PART 1

ROBERT PATTINSON and KRISTEN STEWART star in THE TWILIGHT SAGA:  BREAKING DAWN-PART 1    Ph: Andrew Cooper  © 2011 Summit Entertainment,  LLC.  All rights reserved.

ni får fler om ni kommenterar



nedräkningarna


Pussel


Den nya breaking dawn postern!!!!!


Intervju med Taylor Lautner


Nyheter från posh!

Embry, förstör inte din karriär! (Och omg, varulvarna är heta!)


Vi hoppas att du har lärt dig av dina misstag!


Det här är verkligen något att yla om! Skådisen, Kiowa Gordon, som spelar varulven Embry Call, i Twilight filmerna blev arresterad i Arizona för några dagar sedan. Kiowa hade otur och hans bil stannades för en kontroll eftersom han hade blivit arresterad tidigare under 2010. Det var först när han stannades som polisen upptäckte att Kiowa var efterlyst, och därefter blev han tagen till det lokala fängelset.

Kiowas blev tagen av polisen 2010 eftersom han hade drogen paraphernalia (en typ av marijuana pipa) och alkohol på sig, trots att han var minderårig.

Haha

http://i50.tinypic.com/jja7n5.jpg

News

Längtat ni efter BD musiken?
Då får du kanske fortfarande vänta lite till men vi vet nu i alla fall när den släpps.
Den 8e November släpps Breaking Dawn part 1 Soundtrack i butikerna och på nätet :)




vilka låtar tycker du skulle passa?

Bild

Summit har lagt upp en ny Breaking Dawn bild, i samband med Bella och Edwards bröllopsdag som var i lördags (den 13onde), från/efter gatuscenen i Brasilien där de står och diskuterar kommande scener med Bill Condon.


twilight's got talent part 3

okej denna har ni nog sett när jag grattade Elizabeth Reaser men här är den igen


twilight's got talent part 2



dom andra delarna kommer sen☺

twilight pussel


Fråga på!!

Nu kan du fråga frågor på "kommentarer" så svarar jag på dom☺


twilight's got talent part 1




dom andra delarna kommer nån annan dag

Rörligt fan art

http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2011/070/c/3/breaking_dawn_wedding_day_gif_by_anastasiamantihora-d3be2lj.gif

Grattis Anna

Grattis Anna Kendrick son fylllde år den 9 augusti
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lpn81aSEcM1qac02ro1_500.jpg


dålig kvalité jag vet

 klicka på bilden för att läsa mer om henne :)


Litet klip från Breaking dawn

litet klip från Breaking dawn, men snacka om sämsta kvalite och så är det folk som skriker i bakrunden :(


GRATTIS!!




Förlåt jag vet att Elizabeth Ann Reaser fyllde år den 15 juli men har inte riktigt hafft tid att skriva om henne men här kommer det i alla fall lite fakta, bilder och videos med henne:
 
intervju


när elizabeth dansar och peter spelar gitarr


klicka på bilden för att se fakta om henne

Frågestund

Har du nån fråga så är det bara att skriva den på "kommetarer" eller skicka ett mail till [email protected] så svarar jag på dom om jag kan


Lika som bär


Intervju med Judi Shekoni (Zafrina)


http://api.ning.com/files/ZD4DgTVya26SErGaZp11*avk*TZmMQw*D-lIJYRxLoFZJcXIUwMILUdQhbZK7SGzQBDMet5-0qDmF0MHnI2xjEE9Iqy6VajI/JudiShekoniADJUSTED4.jpg

Som skådespelerska Hur känns det att vara i den sista delen av Twilight?

"Jag känner mig så upphetsad, jag har verkat för en stund och jag ärligt talat tror att detta är min favorit roll hittills. Jag har alltid haft en kärlek till vampyrer, så den här filmen har gett mig en förändring för att utforska dem ytterligare. Dess stora att vara en del av något som är så populär just nu, och det är fantastiskt att vara en del av en ensemble som är så stor och varierande. Min karaktär är också spännande att spela - det är första gången jag någonsin spelat någon med en speciell makt "!

Tiden flyger verkligen när det kommer till filmindustrin. Det känns som ett hjärtslag sedan när böckerna gjorde världen effekt och nu är vi alla väntar på de två delarna av Breaking Dawn.

Har du läst böckerna innan?
"Ja, jag var på en kryssning och min vän avslutade den första boken och gav den till mig att läsa Det tog mig ca 30 sidor och sen fick jag sugs in i Edwards och Bellas kärlek -. Kärlek de har är så djup och komplex jag bokstavligen inte kunde lägga ner den, sprang jag sedan igenom de andra böckerna så snabbt som möjligt och var en av de personer med biljetter i förväg för att se den första filmen. Att nu få chansen att vara i filmen är egentligen bara ett otroligt äventyr som man bara kan drömma om. "

Alla trogna Twilight-fans kommer att införas för att Zafrina, Amazonas vampyr som spelar en avgörande roll i att hjälpa Cullens att uppnå säkerhet från Volturi. För er som inte har spoilers, kommer jag att utelämna viktiga handlingen i filmen. Med makt att kraftfulla bilder, hon kommer visa sig vara en mycket sympatisk och stark karaktär.

Vilka är några egenskaper hos Zafrina du gillar?
"Hon är stark och kraftfull, är hon också i kontakt med naturen. Jag har en djup respekt för naturen och miljön och så älskar att spela en karaktär som så är ansluten. Jag älskar hennes förhållande med Senna som jag känner att kvinnor har ett starkt band med varandra och jag gillar hur de tar hand om varandra. Jag tror att hennes speciella makt är så spännande, jag är mycket intresserad av det mänskliga sinnet och dess möjligheter, så jag är fascinerad av hennes psykiska särskilda befogenheter och det gav mig en möjlighet att utforska hur det skulle kännas att ha det och hur det skulle fungera . Jag gillar också hennes samband med barnet - som den visar hennes moderliga instinkter ".

Vilka projekt är i rörledningarna för dig?
"Just nu är jag precis i mitten av Zafrina värld och njuta någonsin sekund av det. Jag kommer också att finnas ett bra tag nu. Jag fortsätter att arbeta för en roll även när jag skjuter det så det tar upp mycket av min tid. Jag planerar också att leda till Afrika när jag slutar som jag äger ett varumärke hårförlängning - Förlängning Evolution. Vi expanderar varumärket i Afrika. "

Vad är några hemligheter om uppsättning av Breaking Dawn du kan dela?
"Jag bara kan dela mina egna ... Jag håller sig vakna under natten skott med kaffe och choklad, upptar jag mig mellan bilderna med" Ord med Vänner "på min iPhone (det är ett bra spel) och jag lyssnar på lite av Jada Pinkett Smith Wicked Wisdom album för att få mig in i karaktären ... några mycket "vampyriska" låtar ... "



Här är den på engelska (orginalet)

As an actress how does it feel to be in the final installment of Twilight?
 “I feel so excited, I have been acting for a while and I honestly feel this is my favorite role so far. I have always had a love of vampires so this film has given me a change to explore them further. Its great to be part of something that is so popular right now, and it is amazing to be part of a cast that is so big and diverse. My character also is exciting to play – it is the first time I have ever played anyone with a special power!”
 
Time does indeed fly when it comes to the movie industry. It feels like a heartbeat ago when the books made worldwide impact and now we are all awaiting the final two-parts of Breaking Dawn.
 
Have you read the books before?
 “Yes, I was on a cruise and my friend finished the first book and gave it to me to read .It took me about 30 pages and then I got sucked into Edwards and Bella’s love – the love they have is so deep and complex I literally couldn’t put it down, I then raced through the other books as quick as possible and was one of the people with tickets in advance to see the first movie. To now get the chance to be in the movie really is just an incredible adventure that one can only dream of.”
 
All the loyal Twilight fans will be introduced to Zafrina, the Amazonian vampire that plays a crucial role in helping the Cullens to achieve safety from the Volturi. For those of you that do not enjoy spoilers, I will omit the major plot of the movie. With the power to project powerful images, she will prove to be a very likable and strong character.
 
What are some characteristics of Zafrina you like?
 “She is strong and powerful, she also is in touch with nature. I have a deep respect to nature and the environment and so love playing a character that is so connected. I love her relationship with Senna as I feel that women do have a strong bond with each other and I like how they take care of each other. I think her special power is so exciting, I am very interested in the human mind and its capabilities so I am fascinated by her mental special powers and it gave me a chance to explore what it would be like to have it and how it would work. I also like her connection with the baby – as it shows her motherly instincts.”
 
What projects are in the pipelines for you?
 “Right now, I am right in the middle of Zafrina’s world, and enjoying ever second of it. I also will be for a good while now. I keep working on a role even when I am shooting it so it takes up a lot of my time. I also plan to head to Africa when I finish as I own a hair extension brand – Extension Evolution. We are expanding the brand into Africa.”
 
What are some secrets on set of Breaking Dawn you can share?
 “I can only share my own … I keep awake during night shoots with coffee and chocolate, I occupy myself between shots with ‘Words with Friends’ on my iPhone (it is a great game) and I listen to a little of Jada Pinkett Smith’s Wicked Wisdom albums to get me into character… some very ‘vampiric’ songs…”
 


Bilder




Nyheter från Posh24

JT chattar upp KStew & RPatz!







När Twilight-paret Kristen Stewart och Robert Pattinson åt middag på den berömda Sushirestaurangen Nobu i San Diegos Hard Rock Hotel på torsdags kvällen, fick de ett specialbesök av Justin Timberlake som även han var i stan för Comic Con! Justin försökte hålla en låg profil när han närmade sig paret, och stannade i flera minuter innan han slutligen gick tillbaka till sitt eget bord för att fortsätta äta. Han behövde i alla fall inte oroa sig för att maten skulle bli kall!

Vi kan inte hjälpa att undra vad Justin möjligtvis kan ha talat med dem om! Erbjöd han sig att spela en vampyr i den kommande Twilight-filmen? Föreslog han att nästa gång, så skapar dem tre en kärlekstriangel i en film? Aaah, möjligheterna är oändliga!

Google Translate

RSS 2.0